Dag allemaal,afgelopen zaterdag was een hele fijne dag voor mij en mijn dochters.Ik was door de Fam.Deijs gevraagd een engel te maken speciaal voor hun jongste zoontje Jordy die het syndroom van down heeft.

Het bijzondere is dat Jordy het twaalfde telgje is van de fam.Deijs, ook wel bekend bij de NCRV

serie een huis vol. Met veel plezier maakte ik de engel en reisde af naar Amsterdam.

De engel is een ontwerp van Atelier Pippilotta. Dit engeltje krijgt een “staartje”op het idee gebracht door fam.Deijs om meer te doen met vilt en symboliek.Wordt er nu achter de schermen al hard gewerkt aan een extra nieuwe website die binnenkort uitkomt Atelier Constance,s troostgeschenkjes.De engel is kant en klaar bij mij te bestellen of als werkpakket.

Gisteren kwam Septemberspring uit met nieuwe patronen ook verkrijgbaar in mijn Atelier.

Zaterdag 15 september van 10.00-12.15 is de eerste workshop van dit komende seizoen.Maak een leuk pakket naar keuze uit het atelier.Opgeven kan via het contactformulier. Fijne avond allemaalgroetjes Constance