Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Atelier  Constance

1. Poppenatelier Constance is een Atelier aan huis en tevens een internetwinkel in Antroposofische handgemaakte Zonnekindpoppen en Seizoentafelpoppen.

2.Maatwerk in opdracht en bestellingen worden aangenomen en verzonden na betaling.

Waarvan een aanbetaling van 50 procent  van het totaalbedrag

3.Verzendkosten voor brievenbuspost 4,95

4. Poppenatelier Constance streeft ernaar om de bestellingen zo spoedig mogelijk te verzenden,indien op voorraad. Wanneer uw bestelling niet door de brievenbus past, dan wordt het als postpakket (€6,95)  Post.nl verstuurd.

5. Verzending naar België, Duitsland en andere landen is mogelijk. Kosten zijn volgens de tarieven van PostNl

6.Workshops bij Poppenatelier Constance dienen vooruit te worden betaald. Na ontvangst van het inschrijfgeld is uw deelname aan de workshop bevestigd,hierover ontvangt u een email.

7.Aanmeldingen van de workshops behandel ik op volgorde van binnenkomst.

8.Annuleren van een workshop is kostenloos tot vier weken voor de workshopdatum.Bij annuleren van een een workshop drie weken voor de workshop datum ontvangt u 50 procent van uw betaling terug.Daarna wordt uw betaling niet meer gerestitueerd.

9. Indien poppen van een bestelling niet voorradig zijn, wordt de levertijd met de klant in overleg besproken.

10.Poppenatelier Constance streeft er ten alle tijden naar, uw bestelling correct af te handelen. Mochten er desondanks klachten zijn dan hoor ik dat graag, zodat er naar een passende oplossing kan worden gezocht.