Wat is de natuur toch mooi en verrassend, de zomer begint bijna officieel en zestien jaar geleden was ik hoogzwanger van onze jongste.We hadden al 2 dochters en de zwangerschap verliep precies hetzelfde dus kocht ik roze muisjes. Maar wat een verrassing, het werd een jongen en zo kwam het dat mijn man al die doosjes roze muisjes om ging ruilen voor blauwe hahaha. En nu gaan we eind augustus begin september een hele nieuwe fase in want we worden opa en oma van een kleindochter. Een grote wens komt uit.

In mijn webshop staan leuke nieuwe poppen die geschikt zijn voor kraamcadeautjes maar ook prima door de peuters en kleuters ontvangen worden.Ze zijn heerlijk zacht,  knuffelbaar en gemaakt van Nickyvelours.

Van mijn eigen handgesponnen wol breide ik een lieve kabouter met een schitterende sprankel in de Merinowol lief he.

 

Ook deze vrolijke rode pop met bloemetjes is gemaakt van zachte Nickyvelours ze zoekt ook nog een vriendje of vriendinnetje.