Dag allemaal,na een roerige laatste week,is de schoolvakantie begonnen.De eerste dagen zijn hier altijd regel en opruimdagen.Want twee schoolkinderen brengen heel wat rommeltjes en spulletjes mee zo,n laatste dag.Vandaag aandacht voor de prachtige trui van mijn creatieve vriendin.Hoe knap is het als je een trui van ruim tweehonderd euro in een winkel ziet hangen en dan bij jezelf denkt ach dat kan ik zelf wel.Zonder patroon breidde zij mooie vierkante lapjes pakte haar naaimachine en zette dit alles in elkaar.

Toen ik de trui zag was ik gelijk enthousiast,u raad het al ik brei nu dus ook vierkantjes want ik heb de smaak te pakken.

En dan is daar onze oudste stoere dochter die voor ruim drie weken naar Ghana is afgereisd om daar ontwikkelingswerk te doen.

samen met een groep andere jongeren gaan ze in de rimboe een schooltje bouwen.Ze slapen in lemen hutjes en we gaan haar nu al missen.Verder ben ik lekker al bezig voor de herfst,maar die werkjes laat ik over een tijdje pas zien eerst de zomer vieren. Tot blogs groetjes Constance